top of page
Hoe gaan wij precies te werk ? het antwoord vind u hieronder in een handige lijst met vragen. 
Mocht u nog andere vragen hebben kan u ons altijd telefonisch of per mail contacteren en wij zullen u dan graag te woord staan. 

01

Hoelang op voorhand kan ik best langskomen ? 

U dient rekening te houden met een 14 tal weken voordat de jurk  af is + 3 weken bijtellen voor eventuele retouches (deze gebeuren net voor de trouwdatum ) Er kan ook een spoedorder geplaatst worden dit duurt 6-8 weken ,hier word 50 euro extra kosten voor aangerekend.​Toch raden wij aan tijdig langs te komen zodat alles rustig en zonder de nodige stress kan verlopen.

02

Ik trouw volgende maand al, kan ik nog bij u terecht ? Al onze jurken zijn ook direct uit stock te verkrijgen,dit zijn dan de pasmodellen.  Voor een betaalbare bruidsjurk kan u terecht in onze  outlet afdeling met stockmodellen van vorige collecties ,deze zijn te koop aan -30% tot -50%

03

Ik ben op zoek naar een gekleurde jurk, heeft u die ? 
 

Alle jurken kunnen gemaakt worden in de kleur of kleurcombinatie die u wenst,hiervoor beschikken we over een uitgebreide kleurenkaart waar u uit kan kiezen.Ook kleurdetails aanbrengen op de jurk is mogelijk. Het aanpassen van de kleur is volledig GRATIS .

04

Ik heb een eigen idee, een combinatie van 2 modellen , kan dit ?

Wij kunnen u hierbij verder helpen ,alle modellen kunnen naar eigen wens aangepast worden,of uw eigen idee kunnen we ook altijd uitwerken,laat het ons gerust weten wat u precies wenst,dan doen wij ons best dit te realiseren.kleinere aanpassingen aan onze modellen zijn gratis,wilt u grotere aanpassingen aanbrengen zoals bv een lange sleep en meer afwerking met steentjes of bv een combinatie van verschillende modellen dan vragen we 10% extra voor deze aanpassingen.

05

Wat als er nog retouches dienen te gebeuren ? 

De retouches gebeuren de laatste 3-4 weken voor de trouwdatum ,en deze zijn volledig gratis, behalve als er retouche dienen te gebeuren die niets te maken hebben met het maatwerk of in geval van een volledige kledingmaat verschil of bv als u een jurk met sleep laat maken,maar deze na het passen toch wil verwijderen dan worden deze kosten aangerekend.  

06

Hebben jullie ook grote maten ? en wat kost dit ?


Ook voor grote maten kan u bij ons terecht, alles word volledig op maat gemaakt, ongeacht welke maat. Er zijn verschillende pasmodellen aanwezig ( dit word nog steeds verder uitgebreid) 

De prijs van de jurk blijft dezelfde , alleen word er 10 % extra aangerekend,de rest blijft hetzelfde bv gratis retouches 

   Team Youniek 

      turnhout 

bottom of page